Mineral nemesvakolat

Nemesvakolat
nemesvakolat ár-árak

A nemesvakolat főbb jellemzői:

Por alakú, 25kg-os zsákos kiszerelésű, nemesvakolat. Felhordható kézzel és géppel egyaránt. Légáteresztő tulajdonságú, könnyen feldolgozható. Természetes ásványi anyagokat tartalmaz.CSAK FEHÉR SZÍNBEN

Alkalmazható: Már meglévő homlokzat átszínezésére. Új homlokzat, lehet beton vagy lehet hagyományos simított felület átszínezésére, épület homlokzatának felújítására Légáteresztő képessége miatt kőzetgyapot hőszigetelő rendszerhez.

Anyagigény:

2 mm-es: kb.2,8 kg/m²,
1,5 mm-es: kb.2,5 kg/m²

Hígítható: 25 kg-hoz maximum 6-7 L víz.

Száradási idő: Tapintásra 8 óra, zápor biztos szilárdulás 12 óra.20 Celsius hőmérsékleten.

Felhordási javaslat: A felhordani kívánt nemesvakolat mennyiséget jól össze kell keverni tiszta vízzel, minimum 75-100 kg-ot egyszerre. A bekeverést fúrógépbe erősített keverőszállal vagy betonkeverő géppel egyaránt el lehet végezni. Csak száraz, pormentes egyenletes felületre szabad felhordani a megfelelő hígítású Terra vagy Texturato alapozó felhordása után. A Mineral nemesvakolat tűző napon, csapadékos körülmény valamint +5˚C alatt nem felhordható.

Figyelem!

Kérjük a nemsvalkolat felhasználási tájékoztatását gondosan olvassák el.

A zsákos nemesvakolat új generációja, nem kell hozzá más csak víz. Alkalmazható polisztirollapos és kőzetgyapot utólagos hőszigeteléseknél. Kiváló ára miatt, a komplett rendszerek igen kedvező áron mevásárolhatóak. Akár fröcskölt fal is készíthető a mineral nemesvakolat-tal.

Partnereink