Oceania beltéri falfesték

Óceania egyrétegű beltéri falfesték
Óceania egyrétegű beltéri falfesték megrendelés

Az Oceania beltéri falfesték, akryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát egyrétegű falfesték.

Főbb jellemzői:

Kiváló fedőképességgel rendelkezik, általában 1 réteg falfesték elegendő, erősen szennyeződött falfelületen max.2 réteg. Bevonata matt, tartós és könnyen tisztítható. Egyszerűen felhordható, gombaölő adalékokkal, időtálló.

Választható színek >>


Anyagigény:

Simított, glettelt felületre kb.: 5L/75m2.

Higítás: Az Oceania egyrétegű beltéri falfestéken ne szükséges higítani, de ha a felhordási technológia megkívánka akkor vízzel, max. 10%.

Alkalmazási felületek:

  • Jó minőségű simított alapvakolat, betonyp lemez, glettelt felület, simított és polisztirol alapú díszítő elemek. Fűrészporos tapéta, műgyanta és diszperziós alapú festett felület.

Felhordási technológia:

  • A festéket mindig száraz, tiszta, pormentes felületre kell felhordani, a fal nedvszívó képességének kiegyenlítésére használjunk mélyalapozót. Az alkalmazott festőszerszám lehet ecset, festőhenger, szórópisztoly. Meszes felület esetén a felületet el kell távolítani, GRUND Fix mélyalapozóval impregnálni és száradás után a felület (2óra) festhető. Az Oceania beltéri falfesték felhordása és száradási ideje alatt a felületi és levegőhőmérséklet +5°C alá nem süllyedhet.

Eltartható:

  • 1 évig (+5°C - +30°C) eredeti csomagolásban.

Kiszerelés:

1, 2,5L, 5L légmentesen záródó műanyag vödörben.

Az Oceania beltéri falfesték színválasztéka divatos árnalatokat tartalmaz, de fehérrel keverve számos pasztel szín készíthető.

Partnereink