Homlokzatfesték

A homlokzatfesték egy egyszerűbb megoldást jelent az épület átszinezésére, vagy javítására. Két fajta homlokzatfesték közűl válogathatunk. A Magas minőségű Texturato homlokzatfesték kiváló fedőképessége mellett, mosható felületet biztosít, viszont részleges páraáteresztő képességű. Adalékanyagainak köszönhetően időtálló,jól bírja a napsütés káros sugárzását ( UV stabil). A Magas minőségű Texturato homlokzatfesték 260 színben rendelhető 5-15L-es kiszerelésekben. A Terra homlokzatfesték légáteresztő képessége lehetővé teszi a régi építésű épületek, akár vályogház homlokzatának átfestését. Kiváló fedőképessége miatt használata gazdaságos. A Terra homlokzatfesték 60 pasztel színben rendelhető, 5-15 L-es kiszerelésben kerül forgalomba. Valamin a Szilikon homlokzatfesték, ami ásványgyapot rendszerek kialakításához, valamint ugyan csak használható vályogházak homlokzatához és belső falainak festéséhez is, a pára diffúzió megtartása érdekében. IMAGINE színkártya alapján.

Texturato Homlokzatfesték

Homlokzatfesték
Homlokzatfesték ár-árak

A Kingstone Texturato homlokzatfesték akryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát adalékanyagokat tartalmazó falfesték külső és belső falfelületekre egyaránt használható.

Főbb jellemzői: Kiváló fedőképességű, mosható, UV stabil, kevésbé páraáteresztő.Rendelhető 260 színben az IMAGINE színkártya alapján.

Anyagigény: Simított felületre, polisztirol ragasztóval vagy kültéri glettanyaggal simított felületre, kevésbé szennyeződött egyszínű felületre: kb. 9-10m²/L,1 rétegben.

Kőporos, durva, struktúrált felületre kb. 5-7m²/L, 1 rétegben.

Hígítás: Vízzel

Hígítási arány: 20 – 30%


Alkalmazási felület:Régi és új homlokzati falfelület festése. Homlokzati hőszigetelő rendszer fedőrétege. Glettelt, vakolt felület, akrylbond mélyalapozás utáni falfestés.

Felhordási technológia: A Texturato Homlokzatfesték-et mindig letisztított és alapozott, pormentes felületre lehet felhordani. Ha a falfelület, máladozik, megrepedt, vagy hiányos, akkor ezeket a hibákat javítsuk ki, majd alapozzunk. A lealapozott falfelület legalább 4 óra száradás után fessük. A homlokzatfesték felhordható: ecsettel, festőhengerrel, vagy szórópisztollyal. A homlokzatfesték-et nedves felületre, vagy gipszes, esetleg meszes alapú javítóanyagra a festéket ne használjuk!

Fontos tudnivaló: A homlokzatfesték és az alapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az ideális festési hőmérséklet +15°C – +30°C. A homlokzatfesték rárendelésénél színeltérés lehetséges.

A kültéri falfestékhez egyéb más anyagot (a kellő vízmennyiségén kívül) hozzáadni nem szabad!

Kiszerelés: 5L, 15L műanyag vödörben.

________________________________________________________________________________________

Terra Homlokzatfesték

Terra homlokzatfesték
Terra homlokzatfesték ár-árak

A Terra homlokzatfesték környezetbarát, természetes alapanyagokatl és töltőanyagokat tartalmaz. A falfesték kiválóan alkalmazható vályog, régi építésű épületek homlokzatainak átfestésére.

Főbb jellemző: Rendkívűl jó fedőképességű légáteresztő (páraáteresztő), kiadosságának köszönhetően, akár 100-120m2 is lefesthető.

Rendelhető fehér és 60 színben az IMAGINE színkatalógusból.

Anyagigény: 9-10 m2/L

Hígítás:Vízzel

Hígítási arány: 10-20%

Alkalmazási felület: Simított alapvakolat, kőporos, struktúrált felület, beton, régi festett felület, vakolat átfestése. Homlokzati hőszigetelő rendszer fedőrétegeként.

Felhordás: Ecsettel, hengerrel vagy szórópisztollyal.

Terra és Texturato homlokzatfesték színválasztás itt >>

Felhordási technológia: A Terra homlokzatfesték-et száraz, pormentes felületre fessük. Porózus és gyenge felület esetén kötelező az univerzális Akrylbond alapozó használata. A GRUND Fix mélyalapozót festőhengerrel horgyuk fel. Ha a festendő felület egyenetlen, repedezett vagy hiányos, akkor javítsuk ki polisztirol ragasztóval vagy kültéri glettanyaggal. A fal festése és száradási ideje alatt a levegő hőmérséklet 5˚C alá nem eshet.

Eltarthatóság: 1 évig.

Kiszerelés: 5-15L


| Vissza a lap tetejére |

Partnereink