Kapcsolat

Magyar Péter
Mobil: +36 20 959 4488
E-mail: hoszigetelo@gmail.com

2006-ban alakult cégünk mint betéti társaság. 2010-ben átalakult Kft-re. Eleinte csak Polisztirol hőszigetelő rendszer és díszvakolat forgalmazásával foglalkoztunk. Ma már a KINGSTONE Chemicals építő anyag gyártó cég teljes palettája, és a Kőzetgyapot is szerepel terméklistánkban.

Tevékenységünk fő profilja hőszigetelő anyagok forgalmazása és a termékek házhozszállítása saját teherautóinkkal, valamint szakember partnereinkkel a nálunk vásárolt  hőszigtelő anyagok, teljes körű kivitelezése. Hónlapunkon maximális tájékoztatást adunk termékeinkről, hogy vevőink el tudják dönteni a számukra mi a legmegfelelőbb.

A MAGYAR-Festék megtesz mindent, hogy az önök álltal megvásárolt termékeink a lehető legjobb mínőségben és a lehető leggyorsabban és korrekt kiszolgálás mellett otthonukba kerüljön. Nekünk a vevő az első! Rendeljen bátran.Színessé tesszük életét........

Szállítási feltételek:

  • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 17.000-35.000 Ft +Áfa, a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
  • A Pest megyén kívüli szállítás 160Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
  • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján


Kérjük írja be a képen látható szöveget.

Partnereink