Revco Neo+ homlokzati színező vakolat

REVCO NEO+

Gyárilag előkevert, vízzel hígítható, műgyanta diszperziós kötőanyagú, kvarc töltőanyagú, UV-sugárzást elnyelő  és egyéb tulajdonság javító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű díszvakolat.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falak díszítésére, valamint EPS és Grafitos homlokzati hőszigetelő rendszerek fedőrétegének.

Segítségre van szüksége? Küldjön nekünk e-mailt vagy hívjon minket: +36-20-959-4488

Termékleírás

Miért válaszd a REVCO NEO+ homlokzati színező vakolat-ot?

  1. alapszintű akril díszvakolat (kiváló ár/érték)
  2. gazdaságos
  3. 350 szín (Impulse színkártya)
  4. 200 szín (Vario színkártya)
  5. megnövelt UV-hatások elleni védelem
  6. kiválóan feldolgozható

  • Milyen legyen színezni kívánt felület előkészítése?

A falfelület legyen por valamint szennyeződéstől mentes, teljes rétegvastagságában száraz legyen. A tapaszolt felület vagy esetleg beton falazat esetén a felület legyen mozgás és zsugorodásmentes. Simára glettelt felületnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően javítsuk ki. Ha a falazat tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a színező vakolat nem alkalmazható.

A termék természetes eredetű ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különböző gyártási dátumú vödröknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges. Az épület egyes oldalain azonos gyártási dátumú anyagot használjon, vagy a különböző gyártási dátumú vödröket egy nagyobb edényben keverje össze. Utórendelés mindig a korábbi vásárlás helyszínén történjen. 


  • Mennyi vékonyvakolat szükséges négyzetméterenként?

1,5 mm Spachtel (kapart hatású): 2,4-2,6 kg/m2

2 mm Struktúra (gördülő szemcsés): 2,4-2,6 kg/m2