EPS Grafitos hőszigetelő rendszerek

EPS Grafitos hőszigetelő rendszerek! Mit kell tudni róla!

A rendszer alapja grafit adalékot tartalmazó polisztirol hablemez. A grafit adalék nagyban javítja a hőszigetetelő képességet. A polisztirol hablemez hővezetési képessége 16-19%-al csökken, amely komoly fűtési, hűtési energiamegtakarítást jelent. Hatékonyabb hőszigetelést érhetünk el a használatával.


Milyen vastag hőszigetelő rendszer kell nekem?

Minden esetben győződjünk meg az épületünk falazatának fajtájáról, és vastagságáról. Ez alapján tudunk megfelelően dönteni. 10-15cm vastagság már igen magas energiamegtakarítást eredményez.
A rendszer kivitelezési technológiája semmiben nem tér el a sima EPS szigetelő anyagoktól, nem igényel nagyobb szakértelmet. A webáruházunkban forgalmazott termékek, a piac vezető gyártók termékei. Folyamatos, állandó magas minőség, megfizethető ár.


Mi is az a hőszigetelő alaprendszer?

Ez a termékösszeállítás, nem tartalmazza a fedőréteget, vagyis a vékonyvakolatot, és az alapozót. Akkor ajánlott ez a termékcsalád vásárlása, ha a hőszigetelésre fordított költségkeretet átlépjük (vékonyvakolat vásárlása későbbre is tehető), vagy ha a külső hőmérséklet nem engedi a színezővakolat felhordását ez +5 celsius fok. Alap rendszer tartalmazza a grafit polisztirol hablemez-t, polisztirol ragasztó-t, üvegszövet háló-t 145g, valamint opcióként választható szigeteléstartó dűbeleket.


Fontos!

A hőszigetelés érzékeny a sugárzó hő hatásra, ezért ne tároljuk tűző napon. A sötét színének köszönhetően, felülete hamar felmelegszik, és roncsolja az anyag szerkezetét, és tönkremegy.