Hőszigetelő rendszer kiegészítők

Alumínium Indítósin (kezdő profil)

Hőszigetelő rendszer vásárlásakor a kiegészítők vásárlására is szükségünk lehet. A kezdő profilhasználata(indítósin) a munka megkezdésének legelső folyamata. A profil felrakásával adjuk meg a szigetelni kívánt felület kezdési szintjét, és a vízszintet.

Alu Indító  

Hálós élvédő

A másik nagyon fontos kellék a hőszigetelő rendszerhez az "élvédő". Lehetőleg alumínium élvédőt ne használjunk. A PVC hálós élvédő kiképzése a hőszigetelő rendszerekhez van kialakítva. Minden pozitív sarkot elvédőzzünk (ablakkávák, ajtókáva, épület sarok), mert a szigetelésünk itt a legsérülékenyebb.

Ejot hálós élvédő Ejot hálós élvédő felhasználás

Üvegszövet háló 145g (háló) - Hőszigetelő rendszerekhez

A hőszigetelő rendszer kihagyhatatlan eleme a vakolaterősítő üvegszövet háló. Ahogy a nevében is van az utólagos hőszigetelés felületét erősíti, a dilettációs mozgásokat ellensúlyozza.

 

Szigeteléstartó dűbel fém szeggel

Ezt a fajta szigeteléstartó dűbelt kőzetgyapot hőszigetelő rendszerekhez illetve ásványgyapot rögzítéséhez használják. A dűbel fém szegének és a szekezetének köszönhetően nagyobb teherbírású. Az ajánlott mennyiség 6-8db/m2

EJOT H4 eco  

Szigeteléstartó dűbel műanyag szeggel

A hőszigetelő rendszer rögzítéséhez dűbeleket kell alkalmaznunk. A dűbelek feladata a ragasztóhabarcsal felragasztott hőszigetelő lapok rögzítése. A dűbel használata a teljes szigetelendő felületen kötelező. A dűbelek kihagyása később, nagy anyagi kárt okozhat,(letépheti a szél). A dűbel 4-6db/m2 használata ajánlott. A Dűbel jól alkalmazható beton, tégla, könnyűbeton, mennyezeten és lábazati hőszigetelő rendszernél is.

EJOT IDK-N  
A kategória jelenleg nem tartalmaz termékeket.