Lábazati hőszigetelő rendszerek és hőszigetelés

Lábazati hőszigetelő rendszerek és hőszigetelés

Nagyon fontos a lábazati részek hőszigetelésének kialakítása, az erre kifejlesztett anyagokkal.

A lábazati hőszigetelő rendszerek, egy merőben más anyagszerkezetű hőszigetelő lappal az XPS zárt cellaszerkezetű anyaggal szigeteljük. A zárt cellaszerkezetnek köszönhetően védi épületünket a csapo eső, és az olvadó hó káros hatásaitól, kiváló hőszigetelő képesség, amely tartós nedvességhatás esetén sem romlik, magas nyomószilárdsággal rendelkezik, a családi házunk, épületünk egész élettartama alatt sem változik meg a mechanikai, és szigetelő tulajdonsága.

A lábazat szigetelés részein nem alkalmazhatunk olyan hőszigetelő anyagot ami vízfelvéterre hajlamos,(homlokzati polisztirollap). A lábazati hőszigetelő rendzserek kivitelezését ne hanyagoljuk, mert komoly hőhidak, kialakuását előzzük meg. A lábazati rendszerek vastagsága lehetőleg, olyan vastag legyen mint a homlokzatra szánt szigetelőanyag vastagsága, és 30cm-rel a járda sík fölé kell vinni.

A lábazat hőszigetelt részeinek fedővakolataiként (gyöngyvakolat, lábazati díszvakolat) a REVCO REMIX, BAUMIT MOSAIK TOP lábazati díszvakolatokat választhatunk több színben. Segítség a színválasztáshoz a REVCO színposta - 4db ingyenes színmintát rendelhet, hogy egyserűbb legyen a választás


Lábazati hőszigetelés vakolat nélkül!

Fedővakolat nélkül forgalmazott termék összeállítás. Tartalmazza a zártcellás, magas nyomószilárdságú polisztirol hablemezt (XPS), felület erősítő üvegszövet hálót 145g, valamint az erre az épületszerkezeti részekre kifejlesztett ragasztóhabarcsot. Ez a termékösszeállítás, ideális választás mindazok számára, akik a lábazati díszvakolatot, csak a későbbiekben szereznék be.


Lábazat szigetelés vakolattal

Lábazati vakolattal forgalmazott termék összeállítás. Tartalmazza a zártcellás, magas nyomószilárdságú polisztirol hablemezt (XPS), felület erősítő üvegszövet hálót 145g, valamint az erre az épületszerkezeti részekre kifejlesztett ragasztóhabarcsot, lábazati díszvakolatot, alapozóját.