Kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek: Természetes, Környezetbarát, Tűzálló

Természetes ásványi alapanyagokból készülő termékcsalád. Ez az összeállítás megvásárolható REVCO, BAUMIT, THERMODAM  gyártók silicon díszvakolataival, vagy akár díszvakolat nélkül is. A polisztirol szigetelésnél ugyan drágább de jobb a hang és a hőszigetelési értéke. Bizonyított orvosi tanulmányok, valamint, gyakorlati tapasztalatok támasztják alá, hogy a kőzetgyapot termékeknek, semmilyen egészségre ártalmas hatása nincs.

Megvásárolható az ásványgyapot alap rendszer változatban, amely nem tartalmazza a vékonyvakolatot. A későbbiekben a REVCO színposta segítségével, ingyen igényelhető 4+4 színvakolat és lábazati minta, vagy a BAUMIT hatalmas színpalettájából 1,5kg/kiszerelésben térítés ellenében ingyenes szállítással megkönnyítve az épületünkre a vakolat színválasztást.


A kőzetgyapot hőszigetelés....miért?

Mai viszonylatban lakóépületünk legkorszerűbb és legelegánsabb a kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek alkalmazása. Manapság nagy figyelmet kell fordítanunk a tűzvédelmi előírásoknak is. Amiért igazán érdemes megvásárolni az a A1 NEM ÉGHETŐ tulajdonsága. Az ásványgyapot alap rendszer vagyis a kőzegyapot alaprendszer kivitelezési technológiája nem különbözik a polisztirollapos rendszerénél. Azonban ez a hőszigetelés fajta rögzítését kizárólag fém beütőszeges dűbellel végezzük, mert a testsűrűség jóval nagyobb. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek élettartama igen hosszú, és a fedővakolataként alkalmazott silicon díszvakolat, nem foltosodik, taszítja a port, hosszú élettartamú és színtartó. Épületünk illetve otthonunk élettartama alatt a kőzetgyapot rendszer hőszigetelési értéke nem romlik.