Revco silicon homlokzati színező vakolat

REVCO SILICON

Gyárilag előkevert, vízzel hígítható, szilikon gyanta tartalmú, kvarc töltőanyagú, vödrös kiszerelésű vékonyvakolat. UV-sugárzást elnyelő és tulajdonság javító adalékokat tartalmaz. Magas minőségű, jó páraáteresztő képességű, jól tisztítható bevonatot képez.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszerek és egyéb ásványi alapfelületek fedőrétegének.

Segítségre van szüksége? Küldjön nekünk e-mailt vagy hívjon minket: +36-20-959-4488

27 év színgarancia!

Termékleírás

Miért válaszd a REVCO SILICON homlokzati vakolat-ot?

  1. kiemelkedően magas minőségű szilikon vékonyvakolat
  2. jól tisztítható felületet
  3. több mint 500 szín (Impulse színkártya)
  4. több mint 260 szín (Vario színkártya)
  5. 27 év színgarancia!
  6. kiemelkedően jól feldolgozható
  7. kiváló páraáteresztő képességű

  • Milyen legyen a színezni kívánt felület?

A falfelület legyen por valamint szennyeződéstől mentes, teljes rétegvastagságában száraz legyen. A tapaszolt felület vagy esetleg beton falazat esetén a felület legyen mozgás és zsugorodásmentes. Simára glettelt felületnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően javítsuk ki. Ha a falazat tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a színező vakolat nem alkalmazható.

A termék természetes eredetű ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különböző gyártási dátumú vödröknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges. Az épület egyes oldalain azonos gyártási dátumú anyagot használjon, vagy a különböző gyártási dátumú vödröket egy nagyobb edényben keverje össze. Utórendelés mindig a korábbi vásárlás helyszínén történjen. 


  • Mennyi anyag szükséges a silicon vékonyvakolat-ból négyzetméterenként?

1,5 mm Spachtel (kapart hatású): 2,4-2,6 kg/m2

2,5 mm Spachtel (kapart hatású): 3,0-3,2 kg/m2

2 mm Struktúra (gördülő szemcsés): 2,4-2,6 kg/m2