Grafitos hőszigetelő rendszer

 • Kiváló minőség
 • Egyszerű megrendelés otthonából online
 • Készleten
 • Gyors, rövid szállítási határidő
 • Akár ingyenes szállítás

Bármilyen segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Küldjön e-mailt vagy hívjon minket telefonon. +36 20 959 44 88 vagy +36 20 312 24 33

Termékleírás

Grafitos hőszigetelő rendszer tartamlmazza/m2:

 1. Prémium ragasztótapasz
 2. Polisztirol hablemez EPS G-80
 3. Üvegszövet háló 145g
 4. REVCO Primer vakolat alapozó
 5. REVCO NEO+ vagy VARIO+ 1,5mm vagy 2mm vakolat

Mennyi anyag kell négyzetméterenként?

 1. 3-4kg/m2 ragasztótapasz a ragasztáshoz (pont-perem)
 2. 1,1m2/m2 Üvegszövet háló 145g
 3. 3-4kg/m2 ragasztótapasz gletteléshez, üvegszövet beágyazáshoz
 4. Vakolat alapozó 0,1-0,15L/m2
 5. Színező vakolat 2,4-2,6 kg/m2

Az anyagszükséglet tájékoztató jellegű, kismértékben +- eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.

Fedőrétegként rendelhető a felhasználásra kész, REVCO NEO+ vagy VARIO+ díszvakolat az IMPULSE színkártyából. Ez a termék-összeállítás kitűnő választás, ha egy jó minőségű hőszigetelést szeretne vásárolni házára 16-19%-al  jobb hőszigetelő képességgel megfizethető árban.


A grafitos hőszigetelő rendszer felhordása:

 1. A mély-alapozóval megerősített, tapadóképes, kiszáradt felületre ragasztjuk fel a hőtechnikai méretezés szerinti lapokat. Pont-perem technológiával ragasztóval be kell kenni, és a falfelületre egymáshoz szorosan illesztve, kötésben kell felhelyezni.
  A hablemezek közötti hézagokba ragasztó ne kerüljön.
 2. Ajánlott szigetelés tartó dübelt használni, az éleket élvédővel biztosítani. Az EPS felragasztása után az üvegszövet hálót a ragasztó és bevonó habarcsba kell beágyazni, ügyelve arra, hogy ránc és gyűrődésmentes legyen, majd a tapasszal át kell glettelni.
 3. A hálószélek találkozásánál a hálót fedésbe kell fektetni. Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A megszilárdult, kiszáradt felületet a Primer vakolat alapozóval át kell kenni. A Primer alapozó száradása után lehet a finomvakolatot a technológiai előírás szerint felhordani.

Megjelenési forma:

A vékonyvakolat esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, tetszetős, vízlepergető, védő fedőréteget biztosít.  Az 1,5mm kapart, 2mm dörzsölt struktúrájú finom-vakolat felhordása a termék felhasználási technológiájának leírása szerint történhet. A REVCO IMPULSE színkártya divatos színeiben rendelhető.


A hőszigetelés ragasztó keverése és felhordása:

 1. 1kg ragasztó tapaszhoz  0,3 L-0,4 L víz, a levegő hőmérséklete, páratartalma valamint a felület nedvszívó képességének függvényében.
 2. A keverést célszerű fúrógépbe erősített keverőszárral végezni.
 3. A bekevert anyagot 10-15 perces pihentetés után újra át kell keverni. A bekevert anyagot 3 órán belül tanácsos felhasználni.

REVCO Primer vakolatalapozó:

 1. 1L alapozóhoz 0,2 L-0,3 L víz

REVCO VARIO+ finomvakolatok:

 1. Maximum 0,1 L-0,2 L víz hozzáadásával hígítható vödrönként. A hígítási arány a megadott értékeken belül, a levegő hőmérséklete, páratartalma és a felület nedvszívó képességének függvényében változhat.

Mivel kell tisztában lennünk?

 1. Nem kerülhető el a dűbel használata is a polisztirol lemezek rögzítésénél.
 2. A szigetelés tartó dűbel méretének megállapításánál figyelembe kell venni, hogy a falazatba legalább 3-5 cm mélységig kell a dűbelnek befúródnia.
 3. A kivitelezés és az anyagok száradása közben a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
 4. Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon nem alkalmazható. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot házilag hozzáadni nem szabad.

Rendelhető 2-25cm vastagságban.