Hőszigetelő anyagok milyet vegyek

A hőszigetelés egyre fontosabbá válik az energiaárak emelkedésével és a környezettudatosság növekedésével. Kulcsfontosságú az energiatakarékossághoz és a komfortos lakókörnyezet fenntartásához. Polisztirol, Kőzetgyapot, XPS szigetelőanyagok.

1. a polisztirollapos hőszigetelés aminek szekezete a gyártás során magába zárja a levegőt, (ezt a fajta hőszigetelő anyagot leginkább homlokzatok hőszigetelésére használják, de aljzatbetonba mint lépésálló hőszigetelésként is használják)

A polisztirol hőszigetelés külömböző fajtáiból, külömböző felhasználási területekre válogathat. Polisztirol hőszigetelő anyagok könnyű és egyszerű beépíthetősége és kiváló hőszigetelési tulajdonságai miatt közkedvelt termékek. A polisztirol hőszigetelés vásárlásakor, mire figyeljen oda bővebben itt olvashat: Polisztirol >>>

  • Polisztirol szigetelés homlokzatra EPS H80 (2-30cm vastagságban)
  • Polisztirol grafitos hőszigetelés EPS G80 (2-30cm vastagságban)
  • Polisztirol szigetelés lépésálló EPS 100 (2-30cm vastagságban)
  • Polisztirol grafitos szigetelés lépésálló EPS G100 (2-30cm vastagságban)

2. a kőzetgyapot hőszigetelés ami megköti a levegő részecskéit, (ez a fajta hőszigetelés a legbiztonságosabb megoldás tűzállósága és tartóssága miatt, leginkább ezt a kőzetgyapot szigetelő anyagot is homlokzatra használják előszeretettel, de a lazább szerkezetű kőzetgyapot-ot szerelt falakba és álmennyezetekbe is kitűnő választás).

A hőszigetelés jótékony hatása, nyári időszakban, is megmutatkozik. Sokkal nagyobb energiát emészt fel a klimatizálás, mint az épület fűtésére. A hőszigetelés igen nagyfoku energia megtakarítást eredményez.

3. a lábazati hőszigetelés XPS. Zárt cellaszerkezetének köszönhetően, vízfelvétele gyakorlatilag 0%.

További információk a hőszigetelésekről:

https://homlokzatihoszigeteles.com

https://hoszigetelorendszer.com