EPS Polisztirol hőszigetelő rendszerek

Homlokzati EPS polisztirol hőszigetelő rendszerek minősége nagyon fontos szempont!

Gondolkodjunk komplett rendszerben!

A homlokzati hőszigetelő rendszerek-et megvásárolhatjuk rendszerben  (THERMODAM, REVCO, BAUMIT homlokzati rendszerek), de különböző gyártók sokféle anyagaiból is össze lehet válogatni, sok ráfordított időbe kerülhet. Fontos kérdés azonban, hogy hosszú távon melyik megoldás lesz számunkra kedvezőbb? Ezért készítettük el a Webáruházunkat, hogy a vevők egy helyről tudják megvásárolni online otthonról  a jó minőséget kedvező áron.
Az olcsó ár nem lehet az egyetlen szempont a homlokzati hőszigetelő rendszerek kiválasztásánál, mert sok példa akad arra, hogy kedvező volt az ár, de nem volt megfelelő minőségű (nem tudni hol és ki gyártja, és semmiféle minőségi tanúsítványt nem tud hozzá adni a forgalmazó). Előfordulhat, hogy a szigetelés, hőszigetelés elválik a falazattól, főleg a rossz minőségű ragasztó, vagy a nem megfelelő üvegszövet miatt.


Mi segítünk. a választásban.

Az általunk forgalmazott Gyártók, szigetelő rendszer előnyei, hogy a különböző összetevői egymást erősítve kapcsolódnak egymáshoz, ezzel növelve az egész rendszer minőségét.

A szigetelés befektetés, nem pénzkidobás, hiszen az épület, ha szakszerű a hőszigetelés kivitelezése, a szigetelés mennyezeten, padlóban, padláson, homlokzaton, tetőben akkor sok pénzt spórolhatunk havonta. A másik legfontosabb feladata hogy, a hőhidak kialakulását megakadályozza. Több fajta szigetelő anyagból valósítható meg. Cégünknél kapható szigetelő anyag választék óriási  kül és beltéri felhasználásra. Kőzetgyapot szigetelő anyag homlokzati és általános felhasználásra, különböző vastagságokban. Lábazat, csekély vízfelvételre hajlamos zárt cellás hablemez (XPS). A szigetelőanyag vastagsága minél nagyobb, annál jobb eredményt érhetünk el, épületünk hőveszteségének kialakulásában.