Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer

 • Kiváló minőség
 • Egyszerű megrendelés otthonából online
 • Készleten
 • Gyors, rövid szállítási határidő
 • Akár ingyenes szállítás

Bármilyen segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Küldjön e-mailt vagy hívjon minket telefonon. +36 20 959 44 88

Termékleírás

Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer tartalmazza/m2:

 1. Thermodam vagy Revco rendszer ragasztótapasz
 2. Homlokzati vakolható kőzetgyapot (KNAUF FKD-N, PETRALANA)
 3. Üvegszövet háló 145g

Anyagszükséglet! De mennyi kell?

 1. 4-6kg/m2 ragasztótapasz a kőzetgyapot szigetelés ragasztáshoz
 2. 1,1m2/m2 Üvegszövet háló 145g
 3. 4-6kg/m2 ragasztótapasz gletteléshez, üvegszövet beágyazáshoz

Megvásárolható 5-20cm vastagságban!

Az anyagszükséglet, csak tájékoztató jellegű. Az anyagok mennyisége változhat a hőszigetelni kívánt épület homlokzatainak minőségétől (függőleges falazat).

Magas hőszigetelő képesség, magas szintű tűzbiztonság, magasfokú víztaszítő képesség, jó páraáteresztő képesség, jó hangszigetelés, környezetbarát hőszigetelő rendszer. Ehez a homlokzati összeállításhoz válaszható REVCO vagy BAUMIT légáteresztő SILICON vakolatok. Kiváló választás épületünk homlokzati hőszigeteléséhez.

Kőzetgyapot alaprendszer-hez tartozó ragasztó keverése, higítása:

 1. 1 kg száraz anyaghoz 0,3 L-0,4 L víz, a levegő hőmérséklete, páratartalma valamint a felület nedvszívó képességének függvényében.
 2. A keverést célszerű fúrógépbe erősített keverőszárral végezni. A bekevert anyagot 10-15 perces pihentetés után újra át kell keverni.
 3. A bekevert anyagot 3 órán belül tanácsos felhasználni.

Mit kell még tudni ha megveszem a kőzetgyapot alaprendszer-t?

 1. Nem kerülhető el a szigetelés tartó dűbel használata a lapok rögzítésénél. Kizárólag fémszeges dűbelek használhatóak. EJOT, KOELNER
 2. A fémszeges szigetelés tartó dűbel méretének megállapításánál figyelembe kell venni, hogy a falazatba legalább 3-5 cm mélységig kell a dűbelnek befúródnia.
 3. A hőszigetelés kivitelezése és a ragasztótapasz száradása közben a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
 4. Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon, alkalmazása nem ajánlott. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot házilag hozzáadni nem szabad.

A szükséges információk a termékek-ről a homlokzatihoszigeteles.com weboldalunkon. Vagy keressen minket telefonon a 06-20-959-4488 telefonszámon

Gyors, pontos szállítás, rövid határidővel.